(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bublanina
Potřebné ingredience
12 vajec, 480g cukru, 360 g hladké mouky, 130 g másla rozpuštěného, 1 ks pečivového prášku, vanilk.cukr, citronová kůra. Ovoce dle výběru.
Postup přípravy
Celá vejce šleháme s cukrem do pěny ( já v robotu). Protože je pěny hodně, přeliji do větší mísy a ručně lehce vmíchávám hl.mouku s práškem do pečiva a rozpuštěné vlahé máslo. Mouku vmíchávám přes velké síto. Hotové těsto naliji na plech vymazaný máslem a vysypaný hrubou moukou. Pokladu ovocem a peču na 180 stupňů určitě nejméně půl hodiny, zkouším špejlí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé